UW GEZIN

Zorgeloos voluit leven

U vind een partner of blijft solo. U bouwt een nestje of verovert de wereld. U krijgt een kind of neemt een huisdier. U leeft nu of denkt aan later. Welke weg u ook volgt, we zorgen er voor dat u en uw gezin gezond en gerust leven.

Wilt u zorgeloos en voluit leven, dan is een goede basisveiligheid een must. Daarom beschermen we u tegen de gevolgen van voorvallen in en om het huis, maar ook in uw (nabije) leefomgeving.

Dagelijkse bescherming
Uw partner glijdt uit in de douche, uw zoon schopt zijn voetbal door de ruit of uw speelse pup bijt een boze buur. Lichamelijke of materiële incidenten zijn nu eenmaal onvermijdelijk binnen uw privéleven. De oplossing? Een verzekering die uw persoonlijke veiligheid en die van uw huisgenoten en omgeving garandeert. En een team dat klaarstaat om alle paperassen en administratie van u over te nemen bij ongeval of schade. Want een ongeluk is snel gebeurd. Een goede verzekering onderschrijven, gelukkig ook.

Uw verzekering reist met u mee
Onze service is er eentje op maat. Uw verzekering volgt de evolutie van u en uw gezin. Elke levensfase vraagt immers om andere oplossingen. We herbekijken dus regelmatig uw portefeuille en wieden overbodige polissen eruit. Uw verzekering reist ook letterlijk met u mee. U gaat met het hele gezin én de wagen op vakantie? Uw zoon neemt deel aan een Erasmus-project? Uw dochter vertrekt op wereldreis? We zorgen ervoor dat iedereen altijd juist verzekerd is.

Verzekeringsoplossingen –  in uw belang
Wij luisteren naar hoe u leeft en wat u belangrijk vindt in het leven. Dan onderzoeken we samen hoe we dat het beste veiligstellen, ook voor uw nabestaanden. We vergelijken het aanbod voor u en leggen de meest gepaste verzekeringsoplossing voor u uit. We lezen de kleine lettertjes en vertalen ze in mensentaal. Zo bent u gerust. Want ook al hebt u even een tegenslag, u krijgt er tenminste geen financiële ramp bovenop.