Uw wagen

Met onze autoverzerkering ben je zeker van kwaliteit en service tegen een scherpe premie. Je hebt de keuze uit verschillende dekkingen, zo bepaal jezelf hoe uitgebreid je jouw auto verzekerd.

Verzekeringen voor uw wagen

Service en voordelen
De dekkingen en wettelijke contractuele bepalingen zijn bij wet vastgesteld en dus overal dezelfde. Dit wil niet zeggen dat de ervice en bijkomende voordelen overal dezeflde zijn. Verzekeraars spelen hierop in en geven voordelen als levenslang behoud bonus malus graad, gratis bijstand na ongeval, derde betaler systeem na ongeval, … Een goedkope premie is dus zeker niet altijd een betere koop. Leg zeker de voorwaarden naast elkaar en niet elke de premie. 

Verzekeringsbewijs en werkwijze
Als bewijs van dekking dient u steeds het geldig groen verzekeringsbewijs bij te hebben in het voertuig. Wie potje breekt… in principe is het de verzekeraar van de in fout zijnde partij die de schade betaalt aan de andere partij. Omdat dit in praktijk redelijk lang kon duren alvorens tot schadevergoeding kon worden overgegaan, hebben de verzerkeringsmaatschappijen onderling overeenkomsten afgesloten.