UW WONING

Nestel je in een veilige thuis

Uw nestje bouwen, kopen of verkopen? Sober wonen, of graag mooie spullen om u heen? Uw thuis is uw heiligdom. En dat beschermen we graag voor u.

 

Uw (t)huis, uw kasteel. En uw ‘veilige plek’. Dat houden we graag zo voor u. Daarom zorgen we ervoor dat uw woning goed beschermd is. Niet alleen als eigenaar van een pand, ook wanneer u huurt moet u een brandverzekering onderschrijven. Wij zoeken de verzekering die u volledig op het lijf geschreven is.

Meer dan brand alleen
Kortsluiting, een gaslek of een banaal ongeluk met een omgestoten kaars: in een mum van tijd staat uw huis in lichterlaaie. En wat als bij storm een boom omwaait en een ruit breekt? Of een overstroming uw gang blank zet? Anders dan wat de naam doet vermoeden, dekt een brandverzekering veel meer dan alleen brand. U bent ook beschermd tegen de (financiële) gevolgen van schade bij overstromingen, blikseminslag, glasbreuk en andere (natuur)rampen. En ze vermijdt dat u aansprakelijk gesteld wordt voor schade aan derden.

Wat bij diefstal?
Ook inbraak blijft jammer genoeg een veelvoorkomend probleem. Door een diefstalverzekering aan uw brandverzekering toe te voegen, beschermt u uw spullen tegen braakschade én zorgt u ervoor dat de gestolen goederen vergoed worden.